În Stoc
121 lei PRP 161 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -25% OFF
-
+

Încălzitor portabil mic Artton la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


Artton Artton – Încălzitor portabil mic. Încălzește orice cameră în zilele reci cu acest încălzitor compact cu telecomandă! Soluție mică și practică pentru casă sau birou, care vă oferă acel sentiment uimitor ca și cum ați sta lângă șemineu.. Încălzitor portabil pe care îl puteți folosi oriunde doriți. Cu opțiunea simplă de conectare pentru orice priză, puteți folosi acest încălzitor pentru a vă încălzi camera de zi, dormitorul, baia sau spațiul de lucru.. Creați atmosfera perfectă pentru zilele reci. Creați o atmosferă de neuitat cu o flacără care arde pe ecranul acestui încălzitor. Vedeți și simțiți căldura de la încălzitorul super practic și compact.. Cu temporizator pentru a opri și a porni când doriți. Cu funcția convenabilă de funcționare de la 1 la 12 ore, puteți seta timpul de lucru dorit al încălzitorului înainte de a merge la culcare. Încălzitorul se va opri automat când timpul expiră.. Căldură plăcută instantanee în 3 secunde. Transformă instantaneu camerele reci în calde. Se încălzește în 3 secunde și vă oferă o căldură plăcută cu o putere puternică de 450 W.. Funcționează fără zgomot pentru a nu vă perturba activitățile. Cu modul de lucru silențios, acest încălzitor electric nu va face niciodată niciun zgomot enervant în timp ce lucrați, citiți, discutați și dormiți.. Descriere: Un mic încălzitor portabil. Putere:: 450 W. Dimensiune: 11 x 12 x 18 cm. Materiale: :ABS, ceramica PTC.

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha