În Stoc
91 lei PRP 123 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -26% OFF
-
+

Șapcă de baseball Topper Model - Ukraine, Colour - Blue Model - Ukraine, Colour - Blue la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 99 lei!


Model - Ukraine, Colour - Blue Topper Topper — șapcă de baseball. Arată dragoste și loialitate față de țara ta în cel mai original mod! Alegeți această șapcă cu un autocolant al drapelului și exprimați-vă mândria cu țara natală la evenimente sportive, diferite sărbători sau în fiecare zi. Materiale: 80% bumbac, 20% poliester. Perfect pentru evenimente sportive. Purtați această șapcă în timp ce susține echipa ta preferată la evenimente sportive. Distrează-te cu prietenii și arată-ți sprijinul pe drumul adevărat!. Protejați-vă de căldură. Această șapcă va fi, de asemenea, un scut pentru ochii și fața dvs. de lumina directă a soarelui în timp ce faceți activități sportive sau comisioane de zi cu zi.. Dimensiune reglabila. Fiecare șapcă vine cu un cârlig și o buclă, astfel încât se potrivește cu ușurință la orice dimensiune a capului. Îl puteți atașa și ajusta pentru confort.. Arată-ți mândria cu țara ta. Alege o șapcă cu steagul patriei tale sau al altei țări pe care o iubești.. Se potrivește cu orice ținută. O parte indispensabilă a ținutei casual sau sport. Designul simplu al acestei șapci face posibilă purtarea ei în diferite stiluri și culori.. Descriere: o șapcă de baseball.. Materiale: 80% bumbac, 20% poliester. Culori: albastru, negru. Țări: Italia, România, Grecia, Croația, Polonia, Ucraina, Statele Unite ale Americii.

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha