În Stoc
169 lei PRP 221 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -24% OFF
-
+

Șezlong ultraliger cu plasă Restry la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 99 lei!


Restry Restry - șezlong ultraliger cu plasă. Scaun de șezut confortabil, ușor și portabil cu țânțar și plasă de protecție împotriva muștelor integrată. Odihna linistita fara muscaturi neplacute de insecte. O plasă de țânțari practică vă va proteja de toate insectele care ar interfera cu somnul. Nu există zgârieturi, răni și înțepături dureroase care vă strică plăcerea de a fi în natură.. Îndrăznește într-o aventură. Este ideal pentru persoanele care doresc să meargă pentru prima dată în camping sau în drumeții! Îl veți asambla într-o clipă, fără antrenament și efort prealabil.. Dormi liniștit și adăpostit oriunde. Un șezlong ferm vă permite să dormiți liniștit și sigur oriunde vă aflați. Nu vei ezita să-i duci chiar și pe micuții tăi să socializeze în natură!. Fără accesorii. Uitați de corturile și scaunele grele și voluminoase care costă foarte mult! Cu el aveți tot ce aveți nevoie și nu vă va ocupa prea mult spațiu în rucsac.. Fără oboseală la spate și picioare. Este fabricat din materiale ultra ușoare și nu vă va împovăra corpul nici măcar în câteva ore de drumeții sau urcare pe munți.. Descriere: șezlongul ultra-ușor cu plasă de insecte integrată face ca șederea în natură să fie sigură și confortabilă.. Material: nailon, plasă. Dimensiuni: 2,6 x 1,3 m. Ambalare: 2x corzi pentru cârlige, 2x corzi pentru plasă de siguranță, 2x cârlige, 1x șezlong, 1x plasă de siguranță, 1x geantă.

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha