În Stoc
128 lei PRP 170 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -25% OFF
-
+

3 becuri LED cu senzor de miscare InstaLuce la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


InstaLuce InstaLuce – 3 becuri LED cu senzor de mișcare. Într-un mediu întunecat, când detectează mișcare, lumina se aprinde automat. Când persoana pleacă, lumina se stinge automat.. Spune adio comutării manuale a becurilor!. Iluminare inteligentă pentru fiecare gospodărie modernă. Iluminați-vă lumea fără efort cu InstaLuce, becurile LED inteligente, care economisesc energie și cu senzor de mișcare.. Protejează-ți casa cu iluminare inteligentă. Cu aceste becuri, casa ta devine un loc mai sigur. Becurile cu senzor de mișcare detectează mișcarea, descurajând oaspeții nedoriți și oferind un plus de siguranță.. Viitorul iluminatului. Lăsați în urmă luminile de modă veche acționate de întrerupător. InstaLuce oferă o soluție de iluminare mai inteligentă, mai eficientă din punct de vedere energetic, care se aprinde automat când sunteți prin preajmă.. Economisiți energie și bani. InstaLuce este alegerea inteligentă pentru mediu și portofel. Aceste becuri LED folosesc mai putina energie, reducand facturile la electricitate.. Strălucire durabilă, de lungă durată. Cu o putere de 12 W, aceste becuri oferă lumină fiabilă, de lungă durată și se vor dovedi a fi o investiție demnă pentru scara, curtea, garaj, subsol, depozit și multe altele.. Descriere: :Set de 3 becuri cu senzor de miscare. Emite culoare: :Alb. Putere:: 12W. Raza de detectare a miscarii:: 3-5 metri.

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha