În Stoc
48 lei PRP 69 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -30% OFF
-
+

4 în 1 set de covorașe pentru grătar GrillMat la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


GrillMat GrillMat – Set de 4 covorașe pentru grătar. Este de două ori mai ușor să preparați preparate delicioase la grătar din carne și legume care să miroasă bine vecinilor! Veți obține până la patru baze practice pe care le puteți folosi la cuptor și la grătar.. Este de două ori mai ușor să preparați preparate delicioase la grătar din carne și legume care să miroasă bine vecinilor!. Mâncărurile la grătar sunt acum incredibil de mai gustoase și mai suculente. Baza ultra-subțire nelipicioasă, cu care sucurile alimentare nu se scurg, ci sunt reținute și dau suculență cărnii, legumelor și tuturor felurilor de mâncare la grătar.. Nu este niciodată mai ușor să curățați grătarul și cuptorul. Tava de copt foarte practică păstrează resturile de alimente pe suprafața netedă și lasă grătarul și cuptorul strălucite, fără a fi nevoie de curățare suplimentară.. Reutilizabil și multifuncțional. Soluția perfectă pentru coacerea fursecurilor și a diverselor produse de patiserie în cuptor. Substraturi revoluționare de care alimentele nu se pot lipi - spălați și refolosiți după utilizare!. Flexibil și ultra practic. Când nu sunt folosite, tampoanele sunt rulate astfel încât să fie practice de depozitat și purtat în excursii și camping. Nici în bucătărie nu va ocupa mult spațiu.. Gata cu mâncarea arsă. Nu vi se va mai întâmpla ca legumele sau carnea să vă ardă sau să fie carbonizate pe grătar. Baza conduce căldura în mod egal și permite coacerea alimentelor fără a se arde.. Descriere: Set de 4 covorașe pentru grătar.. Dimensiuni: 40 x 33 cm, grosime 0,22 mm. Ambalare: 4 tampoane. Material: PTFE (politetrafluoretilenă).

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha