În Stoc
63 lei PRP 89 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -29% OFF
-
+

4 cleme de pungă și păstrarea prospețimii alimentelor Snaptack la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


Snaptack Snaptack - 4 cleme pentru pungi și păstrarea prospețimii alimentelor. O clemă de pungă care funcționează ca un gura de turnare, menținând prospețimea alimentelor și prevenind scurgerile. Cămara ta va rămâne organizată, mâncarea proaspătă și bucătăria curată.. Cea mai eficientă etanșare a pungilor cu alimente. Păstrați mâncarea proaspătă chiar și după deschidere. Clemele pentru pungi etanșează pungile cu alimente, păstrând prospețimea și aroma alimentelor chiar și după deschidere. Perfect pentru gustări, cereale, cafea și multe altele.. Evitați scurgerile accidentale și mizerie. Gata cu scurgerile enervante care creează mizerie. Cu aceste cleme pentru sac, puteți turna direct din pungă fără să vă faceți griji cu privire la scurgeri.. Ușor de atașat și turnat în câteva secunde. Doar prindeți-o pe pungă, creați un sigiliu, apoi răsturnați capacul pentru a turna! Este atat de simplu.. Durabil pentru utilizare continuă. Fabricate din material de înaltă calitate, clemele sunt durabile și pot fi folosite din nou și din nou.. Controlați cantitatea de mâncare pe care o turnați. Duza de turnare vă permite să controlați cât doriți să turnați, evitând risipa și ținând sub control porțiile.. Descriere:4 bucăți de cleme pentru sac. Material: Plastic. Greutate: 36 g. Dimensiuni:130x68x138 mm.

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha