Stoc epuizat
18 lei 89 lei
Sale -80% OFF
-
+
  • Producător: Baseus
  • Cod produs: ADAPTORBASEUSUSBCJACK

Adaptor audio Baseus USB Type-C la jack 3.5mm + port incarcare
Cost de livrare national cu doar 18 lei
Acest produs beneficiaza de factura si garantieFoloseste Convertorul Audio de la Baseus pentru a scapa de aceste mici inconveniente!

Poti utiliza in acelasi timp si castile (cu conector Jack 3.5 mm ) si nu e nevoie sa te ingrijorezi asupra autonomiei telefonului tau!

In plus, pozitionarea la 90 grade a conectorului pentrut telefon nu afecteaza manevrabilitatea acestuia. L

 Spre deosebire de alte variante ieftine existente pe piata adaptorul vine echipat cu un integrat Dual Decoding pentru ca tu sa te bucuri de un sunet stabil, clar, de inalta definitie!

Caracteristici:

1 x Port Audio Jack 3.5 mm (pentru castile standard)

1 x Port incarcare USB-C (suporta incarcare pana la max 1A)

 

* Important:

Pentru unele modele de telefoane (HTC & altele), in situatia in care dispozitivul dumneavoastra nu recunoaste adaptorul/castile conectate pe portul USB-C, recomandam instalarea din Magazin Play a aplicatiei "Lesser AudioSwitch". Cititi cu atentie instructiunile din aplicatie pentru a activa functia casti pe portul USB-C.


 


Ambalajul este intr-o limba de circulatie mondiala, inclusiv chineza, unele produs vin sigilate in folie altele fara aceea folie, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si are toate limbile internationale. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile sunt cu titlu informativ. Produsul poate avea mici diferente fata de imaginea afisata in aceasta pagina.