În Stoc
35 lei PRP 54 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -35% OFF
-
+

apă de parfum Zlasstia la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


Zlasstia Apa de parfum Zlasstia. Noua apa de parfum pentru doamnele indraznete! Mirosul uimitor al notelor florale și fructate evocă sentimente de misticism și romantism.. Uimește pe oricine este lângă tine!. Un parfum de lungă durată pentru doamnele care apreciază libertatea și originalitatea. Un amestec irezistibil de portocale, cedru și paciuli care va lăsa o impresie de lungă durată și parfumată pe pielea ta. Te va face original și special.. O combinație care lasă o amprentă specifică. Un parfum care se va simți pe termen lung! Încântă fiecare trecător și lasă o impresie specială oriunde ai apărea!. Componente ale feminității și tandreței. Un parfum care a cucerit inimile tuturor femeilor! Componentele perfecte ale manierelor femeilor care vor emana feminitate și neînfricare pe pielea ta.. Atrageți atenția oriunde ați apărea. Uimește pe oricine este lângă tine! Tocmai vor sosi complimentele, iar privirile de încântare nu vor putea rămâne ascunse.. Miros pentru o senzație bună. În centrul acestui parfum se află notele parfumate răcoritoare, irezistibile și strălucitoare care te vor face să te simți bine - imediat ce le vei aplica pe piele.. Descriere: Apă parfumată intensă care durează ore întregi. Perioada de valabilitate: 36 luni de la deschidere. Note parfumate: piper roz, floare de portocal, cafea, iasomie, vanilie, paciuli, cedru.. Volum: 100 ml.

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha