În Stoc
41 lei PRP 61 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -33% OFF
-
+

Apărătoare pentru ușile mașinii Shieldix la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


Shieldix Shieldix – apărătoare pentru ușile mașinii. Combinația revoluționară de 4 protecție din fibră de carbon pentru pragurile mașinii tale. Are o potrivire universală pentru toate tipurile de vehicule și o protecție excelentă pentru ușile mașinii, deoarece absoarbe impacturile și previne zgârieturile.. Combinația revoluționară de 4 protecție din fibră de carbon pentru pragurile mașinii tale. Se potrivește universal pentru toate tipurile de mașini. Aceste plăcuțe de ușă sunt fabricate cu o potrivire universală pentru toate tipurile de mașini. Indiferent dacă aveți o mașină mică, un camion sau un pick-up, acele plăcuțe din fibră de carbon se vor potrivi perfect pe mașina dvs.. Previne deteriorarea mașinii. Aceste autocolante au o protecție ridicată pentru ușile mașinii, absorb impacturile și previn zgârieturile pe vopsea.. 2 în 1 - protecție și atingere personală a mașinii. Textura fibrelor negre vă poate decora mașina și scoate în evidență unele dintre liniile ascuțite. Sunt gradate perfecte și pot fi amplasate pe prag și lateral, cutia din spate, capacul cutiei, bara de protecție, oglinda retrovizoare etc.. Excelent pentru acoperirea daunelor existente ale vopselei. În loc să plătească pentru fixarea vopselei, aceste protecție pot fi folosite pentru a acoperi daunele existente și pentru a preveni răspândirea acestora.. Fabricat din materiale impermeabile si rezistente. Autocolantele din fibră de carbon sunt făcute pentru a rezista o viață. Datorită materialelor lor rezistente la căldură și impermeabile, acele plăcuțe îți vor proteja mașina în orice condiții meteorologice.. Descriere:4 protectii auto din fibra de carbon. Material::Fibră de carbon. Culoare: negru. Dimensiuni: :benzi mai lungi 6,8x60 cm; benzi mai scurte 6,8x40cm.

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha