În Stoc
139 lei PRP 183 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -24% OFF
-
+

Aparat de tuns păr cu port USB Choppert la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


Choppert Choppert - Tunsor cu port USB. Scurtați-vă complet, modelați-vă și coafați-vă coafura sau barba cu un aparat de tuns profesional, care reduce nevoia de vizite constante la coafor.. Tăiați-vă și modelați-vă părul sau barba complet independent. Aduceți coafura la perfecțiune fără a vizita un coafor!. Aranjează-ți singur coafura datorită acestui tundător care îți permite să faci acele coafuri puțin mai solicitante.. Ușor de folosit. Designul ergonomic vă permite să îl utilizați ușor și în siguranță. Doar reglați extensia și începeți să tăiați în direcția opusă creșterii părului.. Diferite extensii. Veți obține 4 extensii de diferite lungimi, astfel încât să puteți stiliza cu ușurință coafuri scurte și puțin mai lungi.. Lame de calitate. Lamele de calitate și siguranță de top îți modelează părul foarte precis și te ajută să faci orice coafură pe care ți-o poți imagina.. Încărcare USB. Puteți încărca dispozitivul cu un cablu USB. Odată încărcat, aparatul de tuns este liber de utilizat, fără fire și cabluri enervante.. Număr de extensii: 4. Dimensiune extensie: 1 mm, 2 mm, 3 mm, 4 mm. Timp de încărcare: 2 ore. Tipul de alimentare: USB.

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha