În Stoc
70 lei PRP 97 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -28% OFF
-
+

Arc elastic multifuncțional pentru exerciții Grimbo Colour - Red Colour - Red la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


Colour - Red Grimbo Grimbo – Banda elastică multifuncțională pentru exerciții fizice. Corpul unui supererou sau al unei stele de film este acum realizabil de acasă cu ajutorul acestei benzi elastice. Cu un singur dispozitiv de echipament pentru exerciții fizice, îți vei putea modela talia, picioarele, umerii, pieptul și brațele! Material: TPE (elastomeri termoplastici). Îți modelează talia, picioarele, umerii, pieptul și brațele. Nu visați doar la un corp perfect. Obtine asta!. Corpul perfect de vară te așteaptă! Nu visa doar la asta, realizează-l cu Grimbo arc elastic fără să mergi la sală.. Brațele și pieptul mai mari te vor face mai puternic. Așezați-vă în picioare cu picioarele întinse și picioarele pe pedale. Ridicați mânerul la înălțimea abdomenului cu mâinile, apoi repetați această acțiune de 15-20 de ori ca un singur set. Faceți acest lucru timp de 5 seturi de fiecare dată și vă veți întări mușchii brațului și pieptului.. Construiește cu ușurință umeri mai largi pentru un aspect mai bun. Stai drept și pune-ți picioarele pe tampoane. Țineți mânerele cu ambele mâini și trageți banda până la nivelul pieptului. După ce trageți banda la nivelul pieptului, coborâți încet mâna în poziția de repaus. Repetați exercițiul de 20-30 de ori.. Consolidați-vă șoldurile pentru o mobilitate superbă. Ridicați-vă și îndoiți din spatele inferior până la piept. Țineți mânerele cu ambele mâini și trageți banda până la nivelul pieptului. După ce trageți banda la nivelul pieptului, coborâți încet mâna în poziția de repaus. Repetați exercițiul de 20-30 de ori.. Perfecționează-ți abdomenele pentru vară!. Așezați-vă cu picioarele întinse, înclinați corpul înapoi și trageți banda până când vă așezați complet capul pe podea. Reveniți într-o poziție așezată. Începeți încet și lucrați până când corpul dumneavoastră începe să ardă.. Descriere:: Arc elastic multifuncțional pentru exerciții. Material: TPE (elastomeri termoplastici). Culori: roșu și albastru. Dimensiuni: 25,5 x 13 cm.

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha