În Stoc
134 lei PRP 178 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -25% OFF
-
+

Aspirator pentru piscină Poolare la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


Poolare CURĂȚĂTOR DE PISCINĂ DE ASPIRAT. Îndepărtează ușor și rapid frunzele, insectele, praful și alte murdării din piscină. Păstrează apa curată și întotdeauna pregătită pentru scăldat.. Curățător de piscină compact și practic. Ușor de transportat și practic, Poolare vă va asigura că petreceți mai mult timp în piscină decât să îl curățați.. Aveți grijă de igiena piscinei. În doar câteva minute, cu ajutorul acestui agent de curățare, vă veți putea permite dvs. și celor dragi o distracție imensă și fără griji în apă cristalină.. Funcție de curățare dublă. Acest aspirator nu numai că aspiră tot felul de murdărie, frunze, nisip, pietricele, dar și peria fundul piscinei.. Ușor de folosit. Este confecționat dintr-un material care este foarte ușor de transportat și ușor de utilizat și poate fi folosit și de toți cei din jur.. Scop multiplu. Pe lângă faptul că este folosit pentru curățarea piscinei, acest produs de curățare poate fi folosit și pentru a spăla o cadă, un spa, un iaz mic sau un jacuzzi.. Descriere :: Poolare - aspirator de piscine compact.. Material: plastic. Ambalaj: 1 cap de perie, 1 mâner, 1 conector rapid, 1 pungă plasă, 1 duză de apă. Funcție: Aspirarea și perierea piscinelor, cadă, fântână, jacuzzi etc..

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha