În Stoc
36 lei PRP 55 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -35% OFF
-
+

Banda autoadeziva de asfalt OnyxTape la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 99 lei!


OnyxTape OnyxTape – Bandă autoadezivă de asfalt. Cea mai ușoară reparație pentru trotuare și drumuri. Obțineți banda elastică de bitum cu 3 straturi care se îmbină perfect cu asfaltul și previne alte fisuri. Cea mai ușoară reparație pentru trotuare și drumuri.. Se îndoaie pentru a urma forma fisurii și aderă cu super forță. Repararea trotuarului de neconceput. Vedeți singuri cum această bandă simplifică întreținerea drumurilor și a trotuarului. Soluția ușor de utilizat pe care oricine o poate aplica fără abilități sau instrumente specializate.. Optează pentru o soluție pe termen lung și economisește bani. Nu numai că oferă o reparație durabilă a fisurilor, dar OnyxTape previne și daunele viitoare, economisindu-vă bani pentru reparații mai ample în continuare.. Alegeți fiabilitatea și performanța dovedită. Faceți alegerea inteligentă cu banda noastră de asfalt, în care nenumărații utilizatori au încredere pentru aderența superioară și rezistența la intemperii. Pavaje netede și sigure, care rezista testului timpului..

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha