În Stoc
93 lei PRP 127 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -27% OFF
-
+

Blocant de curent, aer și sunet Kachet la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


Kachet Kachet - Blocant curenți, aer și sunet. Lumina, praful, căldura, frigul, zgomotul și insectele nu se vor infiltra prin ușă, datorită acestei benzi de etanșare cu peri. Material: aliaj de aluminiu + PP blană. Economisește bani. Reduceți facturile la electricitate, oprind căldura și frigul care iese din camera dvs. în timpul iernii și verii.. Întreținere ușoară. Acest dispozitiv de blocare a aerului și a sunetului are un cadru din aliaj de aluminiu rezistent la rugină și peri elastici de lungă durată care sunt ușor de curățat.. Aplicabil pe toate tipurile de usi. Datorită lungimii de 1 metru, îl puteți aplica cu ușurință pe toate tipurile de uși. Designul minimalist se va combina bine cu orice interior.. Păstrează praful și insectele afară. Acest blocaj de sub ușă va împiedica orice praf sau insecte să intre în casa dumneavoastră. Păstrează-ți casa curată și ordonată cu atât de puțin efort.. Design practic care se integrează în orice interior. Kachet este realizat din peri de nailon care sunt complet flexibili, dar care vor rămâne rezistenti în orice cadru exterior sau interior. Dar, datorită designului său minimalist, nu va fi vizibil pe niciun tip de ușă.. Descriere: Garnitura usii. Material: : aliaj de aluminiu + blană pp. Dimensiune: :22 mm x 20 mm x 1 m. Culoarea maro.

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha