În Stoc
15 lei PRP 29 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -48% OFF
-
+

Brățară fermecătoare Sailor la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 99 lei!


Sailor Sailor - Brățară fermecătoare. O bijuterie unică cu o simbolistică deosebită pentru toți cei care poartă marea în inimă. Material: aliaj de zinc, piele PU. O BIJUTERIE CLASICA CARE SE POZEAZĂ TUTURUI. Bratarile de calitate, ca aceasta, sunt bijuteriile preferate de vara care devin din ce in ce mai fermecatoare pe masura ce sunt purtate.. SIMBOLISM MARE. Cârma de pe această brățară simbolizează dragostea pentru mare, nave și navigație. Va fi adorat de toți cei care au valuri în sânge.. CALITATE ȘI CONFORTĂ. De înaltă calitate și moale, această brățară va fi accesoriul tău preferat de modă de care nu te vei despărți. Clipul de ancorare îl menține în siguranță pe mână.. O atingă de stil vintage. Brățara cu design antic arată ca o comoară moștenită de la strămoșii străvechi.. CONFORT GARANTAT. Fabricat manual din materiale naturale sub care mana nu transpira, si care garanteaza confort in timpul purtarii.. Descriere: Bratara. Materiale: : aliaj de zinc, piele PU. Dimensiuni: :21,5 x 2 cm. Greutate: :21 g.

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha