În Stoc
23 lei PRP 38 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -39% OFF
-
+

Brățară la modă AstroPunk Horoscope sign - Pisces Horoscope sign - Pisces la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


Horoscope sign - Pisces AstroPunk AstroPunk - Brățară la modă. Design multi-stratificat cu un simbol astrologic puternic care se potrivește naturii tale și oferă protecție cu un nivel ridicat de energie pozitivă. Își poartă sigiliul personal la încheietura mâinii. Ștampilă personală pe brățări la modă. Simțiți puterea energiei pozitive cu un talisman al semnului zodiacal pe o brățară unică. Este decorat cu pandantive atractive și un semn zodiacal interesant.. Evidențiați-vă unicitatea. Această bijuterie poartă unicitatea semnului tău zodiacal. Evidențiați unicitatea cu ajutorul bijuteriilor atractive care vă fac să vă simțiți puternici.. Direcționați puterea constelației acolo unde este nevoie. O brățară care în „inimă” poartă poziția stelelor în momentul nașterii tale. Puterea constelației tale este energia universală la dispoziția ta.. Stil punk universal. Stilul punk universal arată la fel de bine atât pe încheieturile bărbaților, cât și pe cele ale femeilor și poartă întotdeauna acea atmosferă irezistibilă și rece.. O bucată din propriul vostru cosmos. Personalizează-ți stilul cu această bijuterie elegantă și populară care poartă o bucată din cosmos care îți aparține doar.. Descriere: AstroPunk este o brățară zodiacală multistrat în ediție limitată.. Materiale: aliaj metalic, piele ecologică. Buton: reglabil. Lungime totală: 20 cm.

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha