În Stoc
48 lei PRP 70 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -31% OFF
-
+

Brățară spirituală cu mai multe straturi Mysticate la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


Mysticate Mysticate -Brățară cu spirit stratificat. O brățară încântătoare decorată cu o cruce cu imaginea lui Iisus Hristos.. O brățară încântătoare decorată cu o cruce cu imaginea lui Iisus Hristos.. Atrageți norocul și energia pozitivă și întoarceți-vă viața. Datorită acestei brățări care te leagă de Creator, nu vei mai avea senzația că lumea s-a întors împotriva ta.. O amuletă de protecție puternică. O brățară unică cu cruce este o amuletă puternică de protecție care vă poate ajuta să vă protejați de influențele negative.. Aduce calm și echilibru. Energia pozitivă pe care o radiază această brățară vă va aduce un sentiment atât de necesar de calm și echilibru.. Împlinește viața. Datorită acestei brățări și energiei sale, totul va fi în favoarea ta și viața ta va fi plină de evenimente frumoase.. Construit pentru a rezista ani de zile. Datorită durabilității și calității sale, îl vei purta mult timp, astfel încât viața ta va fi plină pentru o lungă perioadă de timp!. Descriere: Brățară cu crucifix. Materiale: aliaj de zinc, piele PU. Lungime:: 18 cm. Ambalare: :1 bratara.

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha