În Stoc
29 lei PRP 46 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -37% OFF
-
+

Brățară spirituală Rosely la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


Rosely Rosely - brățară spirituală. O brățară frumoasă de manieră unică, cu pandantivul unei cruci înfățișând un crucifix.. O brățară frumoasă cu design unic, cu pandantiv de cruce cu crucifix. FORMĂ SPIRITUALĂ SIMBOLISM. Brățara fascinantă a aspectului frumos este un simbol al puterii spirituale, credinței, speranței și mântuirii.. ATRAȚII ENERGIE POZITIVĂ. O brățară frumoasă cu perle minunate și un pandantiv simbolic aduce fericire și energie pozitivă în viața ta.. PROTECTEZĂ TOTUL CARE O PORTEAZĂ. O brățară special creată cu un pandantiv crucifix este binecuvântată cu apă sfântă și oferă liniște interioară.. VALOARE SENTIMENTALA SPECIALA. O brățară unică cu pandantiv în cruce va contribui la un sentiment constant de securitate și conexiune cu Creatorul.. PENTRU O CREDINȚĂ MAI PURĂ ȘI PURĂ. Un pandantiv spiritual de bijuterii abil și linii elegante vor evidenția frumusețea și puterea credinței.. Descriere: Brățară spirituală. Material: : aliaj metalic. Lungime: :22 cm. Diametru bob: :8 mm.

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha