În Stoc
75 lei PRP 103 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -27% OFF
-
+

Brad de Crăciun de Advent cu 24 de decorațiuni Feltri la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


Feltri Feltri - Brad de Crăciun de Advent cu 24 de decorațiuni. Oferiți copiilor o lună de cadouri și distracție! Copacul unic ascunde 24 de decorațiuni - pentru fiecare zi de Advent! Material: fetru din poliester. Decorarea unui copac poate dura acum o lună întreagă. Cea mai frumoasă parte a sărbătorii este împodobirea pomului de Crăciun! Cu acest copac poate dura o lună întreagă. Descoperiți în fiecare zi un ornament nou și așezați-l pe un copac.. Practic depozitat într-o geantă drăguță. După sărbători, încadrați cu ușurință acest copac în geantă cu arc. Nu va ocupa mult spațiu și îl puteți folosi ani de zile.. Distracție pentru întreaga familie. Descoperirea unui nou decor va deveni partea ta preferată a zilei pe care toată familia o va aștepta cu nerăbdare, nu doar copiii.. Promovează creativitatea. Aranjarea ornamentelor pe copac scoate la iveală creativitatea la copii. Le va plăcea să vină cu un aspect și un sistem diferit.. Petreceți timp de calitate cu cei mici. Vorbind despre festivitatea viitoare, decorarea copacului și deschiderea de mici cadouri va crea o atmosferă specială în casa ta. Legătura ta de familie va deveni mai puternică și mai profundă.. Descriere: Un set de decorațiuni tematice pentru Advent.. Material: fetru din poliester. Ambalaj: 24 x ornament, 1x pom de Crăciun cu calendarul de Advent, 1x pungă verde. Dimensiuni: 50 x 97 cm.

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha