În Stoc
47 lei PRP 69 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -32% OFF
-
+

Bratara cu semn zodiacal Learius Horoscope sign - Virgin Horoscope sign - Virgin la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 99 lei!


Horoscope sign - Virgin Learius Learius – Brățară cu semn zodiacal. Accesoriu rafinat care reflectă identitatea ta astrologică, mereu aproape de inima ta!. Accesoriu rafinat care reflectă identitatea ta astrologică, mereu aproape de inima ta!. Conectați-vă la cosmos cu stil. Luminează-ți aspectul cu o brățară unică, strălucitoare, împodobită cu semnul tău zodiacal personal. Arată lumii cine ești cu adevărat!. Fii stilat, zi și noapte. Împodobește-ți încheietura mâinii cu această piesă exclusivă și urmărește cum piesa centrală strălucește în întuneric! Puțină magie, mereu cu tine.. Farmecul autentic, mereu la indemana. Creată cu piele ecologică, brățara Learius adaugă o notă de sofisticare, promovând în același timp durabilitatea. Evidențiază-ți stilul, simți-te bine!. Personalitatea ta, gravată în piatră. Piesa centrală – o piatră care strălucește în întuneric – poartă cu mândrie semnul tău zodiacal, făcându-l o amintire zilnică a punctelor forte și trăsăturilor tale unice.. Meșteșuguri de calitate, design durabil. Frumoasă, dar robustă, brățara Learius este concepută pentru a rezista la purtarea zilnică. Un accesoriu de modă de înaltă calitate doar pentru tine!. Descriere: :Brățară cu semn zodiacal care strălucește în întuneric. Material:: Piele ecologica, aliaj de zinc, plastic, lemn. Dimensiuni produs: lungime 20,5 cm. Model: :12 semne zodiacale.

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha