În Stoc
88 lei PRP 120 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -27% OFF
-
+

Burete sanitar pentru baie PureClean la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 99 lei!


PureClean Burete sanitar pentru baie. Curăță unde periile obișnuite nu reușesc. Curățarea vasului de toaletă nu va mai fi o sarcină dificilă!. Un vas de toaletă face parte din cămin, aici propagându-se un număr mare de bacterii. E timpul să pui capăt acestui lucru, înlocuind vechea perie pentru vasul de toaletă cu acest burete igenic.. CAP ROTUND. Partea cu burete are un capăt curbat pentru ca tu să poți curăța mai ușor și să ajungi chiar și în părțile greu accesibile ale vasului de toaletă. Partea inferioară a buretelui va curăța perfect suprafața ceramică a vasului de toaletă.. MÂNER LUNG. Mânerul este realizat din plastic de calitate superioară și este suficient de lung încât să cureți și să dezfunzi chiar și cele mai mici instalații sanitare.. MATERIAL CARE CURĂȚĂ ORICE. Toaleta ta necesită igienizare regulată. Exact cum ai și tu nevoie -- poate chiar mai mult. Fibrele de nailon ale buretelui te vor ajuta să cureți vasul toaletei de 5 ori mai eficient decât ai face-o cu o perie normală.. UȘOR DE ÎNTREȚINUT. Pune-ți mănușile de cauciuc, detașează capul de burete, îndepărtează buretele și spală-l cu detergent și apă. Poți ține buretele într-un bol adânc sau îl poți agăța de deschizătura de pe mâner.. Descriere: Buretele igienic pentru vasul de toaletă - un ajutor excelent pentru o curățare minuțioasă a vasului de toaletă.. Material: plastic + fibre de nailon.. Greutate: aproximativ 83 g. Dimensiuni: :39,3 cm x 9,3 cm x 10,6 cm.

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha