În Stoc
110 lei PRP 148 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -26% OFF
-
+

Căști wireless cu depozitare în carcasă Avantgardle la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


Avantgardle Avantgardle – Căști wireless cu stocare în carcasă. Căști futuriste fără întârziere a sunetului! Experimentați un sunet realist ca și cum ați fi în joc sau la un concert.. Căști cu aspect futurist cu Gaming și mod muzică. Experiență de joc imbatabilă. Căștile la vârf de tehnologie și design pentru o experiență sonoră incredibil de realistă au un mod de lucru special Gaming.. Sunet stereo premium. Simțiți-vă ca și cum sunetul vine din toate părțile, ca și cum ați fi în centrul unui joc sau la un concert cu un sistem HIFI surround pentru un sunet super realist.. Mod de reproducere a sunetului dual. Alegeți dintre două moduri concepute în mod explicit pentru a juca jocuri și muzică. Joacă-te ca un profesionist și dansează ca și cum nu ar exista mâine!. Design futurist combinat cu funcționalitate avansată. Designul ecranului cu oglindă îi conferă un aspect modern și elegant. Afișajul digital arată procentul bateriei separat pentru fiecare căști și carcasa de încărcare, astfel încât să știți întotdeauna că echipamentul este gata de funcționare.. Carcasă pentru căști cu oglindă. Designul cu oglindă al carcasei căștilor nu este doar plăcut din punct de vedere estetic, este și practic. Folosește-l pentru a corecta machiajul sau a-ți verifica aspectul.. Descriere: Căști profesionale fără fir și rezistente la apă atât pentru jocuri, cât și pentru muzică, care vin într-o carcasă modernă cu afișaj digital.. Material: ABS. Timp de încărcare: 1-2 ore. Timp de așteptare: aproximativ 280 de ore.

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha