În Stoc
116 lei PRP 155 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -25% OFF
-
+

Cameră endoscopică pentru telefon Scopic la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


Scopic Scopic – Cameră endoscopică pentru telefon. Descoperiți lumi ascunse cu acest endoscop mic, rezistent la apă, care se conectează cu ușurință la telefon și laptop!. Imagini și videoclipuri din locuri înguste cu 1 clic!. Ușa ta către nevăzutul în lume. Acest endoscop mic, rezistent la apă, se conectează la telefon sau laptop, făcând explorarea fără efort. Vedeți cu ușurință colțurile și minunile ascunse ale mediului dvs.. Instalare simplă pentru descoperire instantanee. Nu există instalații complexe aici. Doar conectați-l la smartphone sau laptop și sunteți gata să explorați în câteva secunde.. Iluminează spațiile întunecate. Lumina LED reglabilă luminează cele mai întunecate zone, asigurându-vă că nu pierdeți nimic. Controlați lumina printr-o simplă rotire a roții.. Compatibilitate largă. Funcționează cu o varietate de dispozitive, datorită cablului de tip C inclus. De la computere Windows la telefoane Android, această cameră se conectează la toate.. Instrument versatil pentru aplicații nesfârșite. De la verificarea sub capota mașinii la inspectarea țevilor, doar adăugarea acesteia la trusa de instrumente de acasă, posibilitățile sunt nesfârșite..

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha