În Stoc
64 lei PRP 90 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -29% OFF
-
+

Cap de duș cu elice Drizzlie la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


Drizzlie Drizzlie - Cap de duș cu elice. Experiență extraordinară de duș identică cu centrul spa cu un consum mai mic de apă! Acest cap de duș cu debit masiv de apă își mărește debitul cu elica încorporată.. Debit dublu de apă cu un consum de apă mai mic cu 35%. Bucurați-vă de duș și economisiți apă! Datorită designului său, dușul lasă să curgă apă de 2 ori mai puternic, consumând în același timp cu 35% mai puțină apă.. Previne acumularea scării de var. Mecanismul special înmoaie apa pentru a preveni acumularea de calcar, ceea ce face ca capul de duș să fie mult mai ușor de curățat.. Se instalează ușor în orice baie. Pur și simplu înșurubați-l pe furtunul de duș desemnat din baie. Se potrivește cu toate furtunurile standard ale capului de duș.. Apa curata de dus cristal. Filtrul din bumbac PP este adăugat pentru a îndepărta eficient impuritățile și contaminanții din apă, oferind apă mai curată pentru duș și prevenind înfundarea.. Reglați cu ușurință debitul de apă. Acest cap de duș practic are un buton de oprire. Butonul vă permite să utilizați și să reglați apa în funcție de nevoile și preferințele dumneavoastră.. Descriere: Un cap de duș cu elice care consumă mai puțină apă și face dușul plăcut.. Materiale: crom, ABS. Dimensiuni: 58 x 49 x 28cm. Culoare: Gri cu elice roșie.

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha