În Stoc
66 lei PRP 92 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -28% OFF
-
+

Capcane pentru țânțari și viespi Trapsy la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


Trapsy Trapsy - Capcană pentru țânțari și viespi. Un exterminator inovator și eficient de țânțari, viespi și viespi, conceput pentru siguranța ta și a familiei tale. Odată ce insectele intră în această capcană, nu mai ies niciodată!. DESIGN SUPER EFICIENT. Lumina LED, containerul capcană, deschiderile cu putere de aspirație și capacul de pe container combină forțele pentru a prinde toate insectele din apropiere!. MECANISM FUNCȚIONAL INTELIGENT. Lichidul dulce turnat în recipient atrage viespi și viespi în timpul zilei, iar lumina LED atrage țânțarii noaptea. Rezervorul este apoi golit cu ușurință.. SIGURANȚĂ PENTRU TU ȘI FAMILIA TA. Grădina ta va fi lipsită de viespi, viespi și țânțari! Tu și familia ta veți fi protejați zi și noapte de mușcături de insecte periculoase, roșeață și mâncărime.. ÎNCĂRCARE CU ENERGIE SOLARĂ. Panoul solar de pe capacul capcanei este încărcat în timpul zilei folosind energie solară gratuită pentru a face ca lumina LED să atragă intens țânțarii noaptea.. DIMENSIUNEA PRACTICE SI UTILIZARE. Recipientul de capcană este suficient de mare pentru a prinde orice insecte care se află în apropierea casei tale. Capcana poate fi atârnată folosind mânerul pentru a o menține pe loc.. Descriere: Capcană solară pentru insecte. Material: plastic ABS. Dimensiuni: :11,8 x 9,3 x 9,3 cm. Greutate: :100 g.

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha