Stoc epuizat
149 lei
-
+
  • Producător: NYTROPODS
  • Cod produs: CASCAS308

Casca bluetooth S8, Bluetooth 5.0, MultiPoint, Rotire 360, Autonomie Mare + 1 GRATIS
Costul de livrare nu este inclus in pret
Acest produs beneficiaza de factura si garantie


Casca S308 permite un timp de convorbire foarte indelungat de pana la 20 ore avand un acumulator intern de 110mAh. Este ideala pentru utilizarea de zi cu zi, atunci cand faci sport sau mai ales in timp ce conduci. Aceasta are un design ergonomic light, se poate utiliza atat pe urechea dreapta cat si stanga. Nu o vei simti, atat este de confortabila incat uiti de ea pe ureche.

Casca se poata ajusta 380 grade, poti raspunde la telefon cu o simpla apasare si este dotata cu tehnologie de reducere a zgomotului de fond.

Pentru a schimba limba in engleza / chineza apasa de doua ori rapid pe butonul de pornire/preluare apel / inchidere apel cand telefonul nu este conectat la Bluetooth.

PROMOTIE 1 + 1 GRATISAmbalajul este intr-o limba de circulatie mondiala, inclusiv chineza, unele produs vin sigilate in folie altele fara aceea folie, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si are toate limbile internationale. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile sunt cu titlu informativ. Produsul poate avea mici diferente fata de imaginea afisata in aceasta pagina.

Specificatii
Model S8 (S308 )
Functii Bluetooth 5.0, Microfon, Anulare zgomot, Autonomie Mare pana la 20 ore, Apeluri & Media
Versiune Bluetooth
Compatibilitate Universala prin Bluetooth cu orice telefon mobil (Android, Windows, iOS)
Autonomie Standby: 264h; Timp de vorbire: 5h (muzica & media) - pana la 10h (in functie de volum, testat pe volum 50% doar in apeluri)
Conectori Micro USB 2.0 (incarcare) - incarcatorul nu este inclus. Poti utiliza orice fel de incarcator cu urmatorul voltaj de iesire: 5V/1A.
Alte specificatii Acumulator casca: 110mAh Transmisii audio: HFP / A2DP / HSP / AVRCP Distanta transmisa: ~ 10m (fara obstacole) Impedanta microfon: 2200 Ohm Sensitivity microfon: -42dB Putere sunet: 3mW x 2 Impedanta sunet: 16 Ohm Sensitivity sunet: 102dB la 1KHz
Continut pachet 1 x Casca Bluetooth; 1 x cablu incarcare USB;