În Stoc
109 lei 179 lei
Sale -39% OFF
-
+

Casca profesionala BlitzWolf, Bluetooth 5.0, Autonomie Mare 20 ore, Rezistenta umiditate
Costul de livrare nu este inclus in pret
Acest produs beneficiaza de factura si garantie


Casca Blitzwolf BW-BH2 permite un timp de convorbire foarte indelungat de pana la 20 ore avand un acumulator intern de 150mAh. Este ideala pentru utilizarea de zi cu zi, atunci cand faci sport sau mai ales in timp ce conduci. Aceasta este certificata IPX5 fiind rezistenta la stropi de apa (umiditate), are un design ergonomic, cantareste doar 13 grame si se poate utiliza atat pe urechea dreapta cat si stanga.

Casca se poata ajusta 180 grade, poti raspunde la telefon cu o simpla apasare si este dotata cu tehnologie de reducere a zgomotului de fond.Ambalajul este intr-o limba de circulatie mondiala, inclusiv chineza, unele produs vin sigilate in folie altele fara aceea folie, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si are toate limbile internationale. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile sunt cu titlu informativ. Produsul poate avea mici diferente fata de imaginea afisata in aceasta pagina.

Specificatii
Model BlitzWolf BW-BH2
Functii Bluetooth, Microfon, Anulare zgomot, Autonomie Mare
Versiune Bluetooth 5.0
Compatibilitate Universala prin Bluetooth cu orice telefon mobil (Android, Windows, iOS)
Autonomie Standby: 200h; Timp de vorbire: pana la 20h (in functie de volum, testat pe volum 50% si fara functii media), Timp incarcare rapida: 50 minute. Rezultatele sunt obtinute in conditii ideale de laborator, in utilizarea zilnica valorile sunt mai mici.
Conectori Micro USB 2.0 (incarcare) - incarcatorul nu este inclus. Poti utiliza orice fel de incarcator cu urmatorul voltaj de iesire: 5V/1A.
Greutate 13g
Alte specificatii Frequency range: 20Hz-20KHz; Impedance: 16 Ohm; Rated power: 10 mW; Output sensitivity: 92 dB; Microphone sensitivity: 42 dB;
Continut pachet 1 x Casca Bluetooth; 1 x cablu USB; 1 x manual engleza