Stoc epuizat
106 lei PRP 143 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -26% OFF
-
+

casti prin Bluetooth Trents la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


Trents Trents - O căști Bluetooth. Ascultați muzică, răspundeți la un apel sau sunați pe cineva cu ajutorul acestei căști fantastice. Când doriți o cască standard, conectați-o pe aceasta cu căști suplimentare din set!. Ascultați muzică, răspundeți la un apel sau sunați pe cineva cu ajutorul acestei căști fantastice. Conectați două telefoane cu acest receptor. Soluția inovatoare vă permite să conectați două telefoane la acest set de căști. Perfect pentru persoanele cu 2 telefoane sau pentru a fi conectate atât la telefonul privat, cât și la cel de afaceri în același timp.. Purtare confortabilă. Designul setului de căști este ergonomic și nu vă va provoca disconfort chiar dacă îl purtați toată ziua. Se va potrivi perfect în ureche și nu va cădea.. Control simplu. Schimbați melodia, ridicați, dezactivați sau întrerupeți muzica prin intermediul butoanelor. Setul cu cască are butoane simple pentru a răspunde la un apel, a respinge un apel și a încheia o conversație.. Vă ajută să rămâneți conectat. O soluție ideală pentru persoanele care folosesc constant telefonul. Mâinile tale vor fi libere să continue munca, să meargă și să desfășoare alte activități fără a fi nevoie să ții telefonul pe ureche.. Sunet clar. Calitatea sunetului nu va mai fi o problemă. Trents are o tehnologie revoluționară de anulare a zgomotului pentru a vă permite să auziți clar conversația și să vă bucurați de muzică.. Descriere: o căști Bluetooth. Raza de actiune: 10 m. Timp de convorbire: :Până la 6 ore. Baterie: Li-ion 3.7V DC 90mAh.

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha