În Stoc
79 lei 139 lei
Sale -43% OFF
-
+

Casti wireless Nytropods TWS Pro 4 Mini, Bluetooth 5.0, Senzori Touch, White
Cost de livrare national cu doar 18 lei
Acest produs beneficiaza de factura si garantie1. Sunt perfecte pentru ascultat muzica dar si pentru apeluri, avand functia de Noise Reduction.
2. Esti informat in permanenta cand primesti notificari si apeluri: numărul apelantului, ultimul apel de apel, dar si sunete de pornire, asociere, oprire .
3. De fiecare data cand castile Bluetooth raman conectate la telefon, se vor conecta automat la telefon atunci cand sunt scoase din dock,la fel si oprirea, totul ultra rapid.
4. Compatibilitate inteligenta: acceptă toate dispozitivele cu Bluetooth, dar si tablete, laptop, pc sau alte dispozitive.
5. Pentru pop-ul este suportata o versiune mai mare de iOS13.2
6. Bluetooth 5.0
7. Senzor inteligent intraauricular
8. Dispozitivul se poate redenumi, poziționarea GPS pentru gasirea castilor numai cu sistemul IOS 13.2 sau mai mare.
9. Afisare baterie ramasa
10. Touch Control
11. Medii, inalte si bass incat sunetul sa fie irezistibil. Daca cautati mult bass, aceste casti nu sunt recomandate.
12. Pornire automată
13. Oprire automată
14. Apeluri binaurale
15. Melodia anterioară, Melodia următoare
16. Suport zilnic rezistent la transpirație (nu acceptă spălarea și îmbibarea)
Ambalajul este intr-o limba de circulatie mondiala, inclusiv chineza, unele produs vin sigilate in folie altele fara aceea folie, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si are toate limbile internationale. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile sunt cu titlu informativ. Produsul poate avea mici diferente fata de imaginea afisata in aceasta pagina.

Specificatii
Model Air Pro 4
Functii Bluetooth; Microfon; Utilizare Mono sau Stereo (o singura casca sau ambele in functie de preferinte); Dock incarcare casti; Touch Sensor (Senzor Atingere Control); Noise Reduction (Anulare zgomote); Senzori atingere si recunoastere
Versiune Bluetooth 5.0
Compatibilitate Universala prin Bluetooth cu orice telefon mobil (Android, Windows, iOS)
Acumulator Dock (statie) 350mAh; 1 x Casca 35mAh
Autonomie 2 - 3.5h in functie de volum, Cu ajutorul statiei de incarcare le puteti incarca de 2-3 ori complet in buzunar. Dockul (suportul castilor) trebuie incarcat cu energie altfel castile nu se incarca.
Conectori Port Lightning sau Wireless (incarcare) - incarcatorul nu este inclus, doar cablu. Poti utiliza orice fel de incarcator cu urmatorul voltaj de iesire: 5V/1A
Dimensiune / Grosime Model SLIM, MINI
Alte instructiuni Pentru a schimba limba de utilizare apasa rapid de 2 ori pe "butonul situat aflat pe casca". Castile nu trebuie conectate la telefonul mobil. Pentru sincronizarea ambelor casti, porneste-le pe amandoua in acelasi timp si lasa-le neconectate timp de 7s avand functie de auto-conectare, orice apasare aiurea pe buton desincronizeaza castile si le vei folosit in regim mono (o singura casca). Mai multe informatii in manual receptionat.
Alte specificatii Dimensiune difuzor 15mm; Impedanta: 44Ω; Raspuns frecventa: 16 - 20000Hz; Bass; Senzitivitate sunet: 95±3dB; Vocalism Principle: Dynamic; Rezistenta umiditate: Da; Auto sincronizare: Da, la scoaterea din dock; Senzor: Auto-OFF sunet la scoaterea din ureche, Auto-ON sunet la introducerea in ureche, Power-OFF/Power-ON apasand timp de 4 secunde sau la introducerea in dock
Continut pachet 2 x Casca Bluetooth (stanga & dreapta); 1 x Dock powerbank (suport casti); 1 x Cablu USB microUSB; Instructiuni limba romana si manual engleza.