În Stoc
151 lei PRP 199 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -24% OFF
-
+

Ceas, colier, inel, cercei + bratara GRATIS Diamonda la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


Diamonda Diamonda – Ceas, colier, inel, cercei + brățară GRATIS. Bijuterii ediție limitată pentru fiecare femeie care prețuiește un stil elegant și rafinat! Veți primi piese exclusive care vă însoțesc expresia modei și stilul impecabil - ceas, colier, inel, cercei și brățară.. Ediție limitată de set de bijuterii de lux!. Arata magnific cu bijuteriile disponibile pentru cativa. Set exclusivist, disponibil ca editie limitata, nu vei gasi in niciun magazin!. Combinația perfectă de farmec și calitate. Deoarece au fost introduse pe piață un număr limitat de seturi, s-a acordat o atenție excepțională creării acestora. Seturile sunt realizate manual, in numar mic, urmand exemplul celor mai bune case de bijuterii.. Inspirat de glamour-ul mondial. Designul este inspirat din bijuterii purtate de cele mai mari dive ale filmului! Fiecare piesă emană eleganță și lux atemporal.. Exprimați-vă gustul rafinat în materie de modă. Oriunde ai merge, vei lăsa o impresie puternică! Fie că alegi un ceas, un colier, un inel, cercei, o brățară sau că le porți pe toate împreună, vei radia o energie și rafinament deosebite.. Purtați ca set sau separat. Diamonda bijuterii de lux sunt concepute pentru a fi purtate ca set, dar vor arăta uimitor în fiecare combinație pe care o alegeți.. Descriere:Ceas rafinat, colier, inel, cercei + bratara GRATIS. Materiale: aliaj de zinc, zironuri, pietre decorative. Culoare: Argintiu. Inclus în set: 1 ceas de mână, 1 colier, 1 inel, 1 pereche de cercei, 1 brățară.

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha