În Stoc
185 lei PRP 242 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -24% OFF
-
+

Ceas de bărbat elegant Oliveron la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 99 lei!


Oliveron Oliveron - Ceas de bărbați elegant. Calitatea de top este cuplată cu un design neobișnuit pentru a oferi acestui ceas un aspect la modă! Este făcut pentru a ține pasul cu stilul tău de viață activ.. Accesoriu de modă suprem pentru orice domn modern. Arată-ți simțul fantastic al modului. Pe lângă faptul că urmați cele mai recente tendințe de modă cu acest ceas, vă veți arăta simțul modei! Este elegant și atemporal și reflectă perfect proprietarul său.. Confortabil de purtat. Bandera este realizata din materiale de inalta calitate care nu vor provoca disconfort sau iritatii. Se adaptează cu ușurință la orice încheietură.. Pentru bărbații care își croiesc propriul drum. Ceasul unic cu aspect elegant și funcții superbe este destinat bărbaților cu stil și voință puternică. Purtați un ceas care vă va completa moda și stilul de viață..

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha