În Stoc
110 lei PRP 148 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -26% OFF
-
+

Ceas de lux pentru femei Morena la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


Morena Morena- Ceas de lux pentru femei. Un ceas impresionant, cu design original și neobișnuit, care arată toată inovația ceasorniciei moderne.. Un ceas cu un design neobișnuit, care arată inovația ceasului modern. O creație ceasornicărească de atracție contemporană care urmărește ultimele tendințe. Ceasurile standard vor intra în uitare odată ce ați pus această capodoperă pe încheietura mâinii.. PROIECTARE NEOBITUALĂ ȘI CHIC. Ceasul de calitate superioară, decorat cu gust, are o curea neobișnuită în formă de brățară pe care există un cadran special conceput, care conferă acestui ceas o notă specială de eleganță.. Rezistent și rezistent. Ceasul Morena este realizat dintr-o combinație de metal cu sticlă hardlex armată, ceea ce îl face foarte puternic și durabil. Chiar și neîndemânaticul nu îl va distruge cu ușurință.. Curea confortabilă și reglabilă. Cureaua nu are cataramă și arată ca o brățară care se adaptează la forma și dimensiunea încheieturii mâinii.. Perfect pentru toate ocaziile. Ceasul Morena este extrem de modern și potrivit pentru orice ocazie. Pur și simplu nu poți greși cu asta. Indiferent de ceea ce purtați, cu ea, orice combinație va fi un succes complet.. Descriere: Morena este un ceas modern cu design de lux, cu o curea metalică care arată ca o brățară fără cataramă.. Setarea timpului: Scoateți plasticul protector de pe coroană. Trageți coroana și rotiți-o pentru a seta ora corectă. Când setați ora, readuceți coroana în poziția de origine.. Material: aliaj metalic, sticlă hardlex. Baterie: LR626. Ambalare: 1 x Morena oră.

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha