În Stoc
217 lei PRP 281 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -23% OFF
-
+

Ceas de mână de lux Herland la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 99 lei!


Herland Herland – Ceas de mână de lux. Descoperiți eleganța și durabilitatea cu un ceas de mână care răspunde atât nevoilor unui om de afaceri, cât și ale unui aventurier. Răsfățați-vă cu combinația supremă de rafinament și caracter practic!. Un amestec perfect de farmec și lux!. Combinația perfectă de caracter practic, durabilitate și confort. Mâini luminoase pentru vizualizare ușoară. Nu te mai chinui niciodată să citești ora în întuneric, datorită mâinilor luminoase care strălucesc pentru o vizibilitate ușoară pe timp de noapte.. Sticla rezistenta la uzura si la zgarieturi. Ceasul este realizat din materiale solide și durabile, care pot rezista la purtarea zilnică, păstrându-și totuși aspectul elegant.. Design distinctiv. Acest ceas de mână modern pur și simplu nu poate trece neobservat. Designul și decorațiunile sale distinctive te vor face să fii recunoscut pentru gustul tău de elită..

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha