În Stoc
84 lei PRP 116 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -28% OFF
-
+

Ceas de perete 3 în 1 Roloy la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


Roloy Roloy - ceas de perete 3 în 1. Un ceas de perete special conceput care, pe lângă faptul că arată ora, citește cu precizie temperatura și umiditatea.. Un ceas de perete special conceput, care citește temperatura și umiditatea aerului. DESIGN DISTRACT ȘI SUNET MAGIC. Cadranul acestui ceas este împodobit cu 12 specii diferite de păsări care emit un sunet odată ce mâinile unui ceas complet bifează.. MASORI TEMPERATURA SI UMIDITATEA AERULUI. Pe lângă faptul că arată ora, acest ceas interesant oferă citiri precise ale umidității și temperaturii aerului din casă.. ELEMENT DECORATIV FERMĂTOR. Un ceas de perete interesant al cărui cadran este decorat cu poze interesante cu păsări va fi un decor perfect pentru casa ta care va pune în valoare orice cameră.. COORDONAȚI-VĂ SPAȚIUL. Lasă cântecele blânde ale păsărilor să calmeze atmosfera casei tale, marcand fiecare oră cu atingeri ale naturii.. Perfect pentru toate camerele. Fie în camera de zi, în bucătărie sau în dormitor, ceasul Roloy adaugă o notă de eleganță oricărui spațiu.. Descriere: ceas de perete. Material: : Polistiren. Dimensiuni: :25 cm x 21 cm x 4,2 cm. Baterie: :3 x AA LR6 1,5V (nu este inclusă).

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha