În Stoc
99 lei PRP 134 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -26% OFF
-
+

Ceas de perete sigur Safean la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


Safean Safean – Ceas de perete sigur. O adevărată bijuterie printre ceasurile decorative - cu un compartiment ascuns pentru depozitarea perfectă a tuturor obiectelor tale de valoare. Discreție garantată. Nu este suficient să ascunzi doar obiectele de valoare; trebuie să le ascunzi acolo unde nimeni nu se va uita. Acest ceas de perete oferă un compartiment secret ascuns vederii.. Seif 2 în 1 și ceas de perete. Un seif proiectat creativ pentru păstrarea obiectelor de valoare este, de asemenea, un ceas complet funcțional. Nimeni nu ar crede că aici sunt ascunse cele mai mari lucruri ale tale de valoare.. Miză mică pentru securitate mare. Când deschideți ceasul, veți fi uimit de spațiul mare cu 3 compartimente în care puteți plasa bani, bijuterii, documente importante, coduri - nimeni nu vă va descoperi secretul.. Minimalist și discret pentru hoți. Cu un diametru de 25 cm, nu va ocupa mult spațiu pe perete. Designul simplu și culoarea se potrivesc în fiecare casă: dormitor sau sufragerie, spațiu de lucru, coridor.. Un simplu mecanism secret. Compartimentul ascuns se deschide cu ușurință - dar numai tu vei ști unde se află deschiderea. Vă oferă acces expres la obiecte de valoare.. DESCRIERE: Safean este un ceas de perete decorativ cu un compartiment ascuns pentru păstrarea obiectelor de valoare.. AMBALARE: 1 ceas de perete cu seif. MATERIAL: Plastic. BATERIE: 1 AA baterie (nu este inclusă).

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha