În Stoc
113 lei PRP 152 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -26% OFF
-
+

Ceas de perete sonor Nestly la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 99 lei!


Nestly Nestly - Ceas de perete sonor. Melodiile fermecătoare și melodioase sunt un plus la acest ceas care vă va înveseli viața de zi cu zi pentru dvs. și familia dvs.!. Melodiile fermecătoare și melodioase îți vor însenina viața de zi cu zi și a familiei tale!. Cântatul păsărilor în casa ta. Adu un cântec frumos de pasăre în casa ta! La fiecare oră întreagă, o altă pasăre va cânta pentru a marca ora.. Se relaxează și te face fericit. Una dintre minunile naturii, cântatul păsărilor, se relaxează și te face fericit cu sunete plăcute, pe care le vei aprecia în special după o zi grea de muncă.. Un decor de perete atrăgător. Un ceas de perete în stil modern cu acest accesoriu de sunet va atrage atenția oaspeților. Îl puteți folosi ca decor central pe peretele oricărei camere.. Mai interesant decât alte ceasuri. Aranjează spațiul cu detalii distractive precum acest ceas, mult mai interesant decât ceasurile obișnuite, deja văzute. Ilustrații colorate de păsări sparg monotonia pereților. Un model autentic de ceas cu ilustrații vii de păsări cu culoarea sa „rupe” culorile monotone ale pereților.. Descriere: Nestly este un ceas de perete sonor care marchează ora cu cântec de pasăre care sună la ceas complet.. Material: polistiren. Afișarea timpului: analog și audio. Dimensiuni: 25 cm x 25 cm x 4,2 cm.

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha