În Stoc
200 lei PRP 260 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -23% OFF
-
+

Ceas tactic Galasso la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 99 lei!


Galasso Galasso - Ceas tactic. Model extrem de durabil, constant operațional și perfect proiectat!. Model extrem de durabil, constant operațional și perfect proiectat!. PROIECTAREA ROBUST CONTRIBUTE LA O PĂTURĂ PUTERNICĂ. Ceasul tactic al carcasei masive încântă iubitorii stilului macho, precum și cei care iubesc o viață plină de adrenalină. Model preferat de parașutiști, alpinisti și sportivi extreme.. CALITATE DE TOP ȘI REZISTENȚĂ DE LARGĂ. Carcasa super durabilă a ceasului tactic este consolidată cu șuruburi metalice, iar sub el este ascuns un mecanism de vârf și mai multe funcții puternice.. ECHIPAT CU DIFERENTE FUNCȚII. Ceas tactic revoluționar confecționat din materiale de înaltă calitate, are o gamă largă de funcții încorporate: cronometru, alarmă, afișaj dublu timp, dată, iluminare!. PUTERNIC ȘI PRECIS. Indiferent de situațiile dificile cu care vă confruntați, Galasso va oferi întotdeauna punctualitate și fiabilitate pe care vă puteți baza.. Oferă funcționalitate superioară. Gama largă de funcții oferite de acest ceas îți va face viața mai ușoară. Păstrați acest instrument la îndemână pentru a vă ajuta să rămâneți organizat și pregătit pentru toate provocările pe care le aduce ziua.. Materiale: plastic ABS, cauciuc. Lungimea curelei: :260 mm; lățimea curelei: 18 mm; Greutate: 69 g. NOTĂ: Ceasul nu este rezistent la apă.. DEPOZITARE: A se pastra intr-un loc uscat, departe de copii, animale de companie si surse directe de caldura..

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha