În Stoc
25 lei PRP 42 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -40% OFF
-
+

Cheie dublă în formă de L Lewrench la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


Lewrench Lewrench – cheie dublă în formă de L. Înșurubarea se termină în câteva secunde cu acest set complet. Proiectat pentru o mai mare eficiență și precizie în toate, chiar și în cele mai solicitante condiții de lucru.. Lucrați mai inteligent, nu mai greu cu o cheie inovatoare cu set de 10 biți!. Strângeți și instalați cu ușurință. Cheia noastră în formă de L este noul dumneavoastră instrument de utilizare pentru toate sarcinile de strângere și instalare. Experimentați ușurința și viteza ca niciodată înainte.. Folosiți chiar și cele mai înguste spații. Designul unic în formă de L vă permite să lucrați confortabil în zonele cele mai înghesuite, asigurându-vă că niciun șurub nu este la îndemână.. Un burghiu pentru fiecare sarcină. Cu 10 biți diferite incluse, ești pregătit pentru orice tip de șurub pe care îl întâlnești. Acest set vă va ajuta, indiferent de proiect.. Conexiune ușoară de fiecare dată. Cheia este perfect compatibilă cu prize de 6,35 mm sau cu bucăți de șurubelniță, făcând schimburile rapide și fără probleme.. Un must-have pentru fiecare set de instrumente. Asigurați-vă că sunteți echipat pentru succes în fiecare proiect. Adăugați acest set indispensabil în colecția dvs. și simțiți diferența..

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha