În Stoc
53 lei PRP 76 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -30% OFF
-
+

Cilindru pentru gratar GrillCill la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


GrillCill GrillCill – Cilindru pentru grătar. Accelerează timpul de gătit de 3 ori și gătește pentru mai multe persoane simultan cu coșul portabil din plasă.. Coș ideal pentru grătar pentru legume și carne tocate!. Gătiți mai mult dintr-o singură mișcare. Perfect pentru adunări mari. La grătar legume, carne și fructe de mare pentru toată lumea deodată.. Întoarcerea fără efort, grătar perfect. Întoarceți totul deodată cu furculița și cârligul nostru mare. Bucurați-vă de mâncare gătită uniform cu ușurință.. Grill mai repede, bucurați-vă mai devreme. Accelerează-ți timpul de grătar de 3 ori. Nu-ți lăsa oaspeții înfometați să aștepte!. Spune-i adio mâncării care cade. Nu mai pierdeți bucăți mici prin barele grătarului în cărbune. Coșul nostru din plasă ține totul în siguranță.. Durabil și sigur. Fabricat din materiale puternice, sigure. Contați pe acest coș de grătar pentru ani de zile de grătar delicios..

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha