În Stoc
85 lei PRP 117 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -27% OFF
-
+

Coș de rufe pliabil Eliv la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


Eliv Eliv – Coș de rufe pliabil. Perfect pentru a rezolva dezordinea, acest coș multifuncțional este soluția ta pentru a păstra hainele murdare, jucăriile și diverse articole de uz casnic mai bine depozitate.. Coșul de rufe pliabil economisește spațiu prețios.. Ideal pentru haine murdare dar si pentru depozitarea si sortarea articolelor. Este mai mult decât un coș de rufe; vă îmbunătățește rutina zilnică simplificând organizarea și adăugând ușurință la treburile casnice.. Coș robust și elegant. Fabricat din plastic gros, coșul este suficient de robust pentru utilizarea zilnică și are un design elegant care se potrivește oricărui decor.. Poate fi montat. Montați-l pe perete în spălătorie sau bucătărie pentru confort care vă completează stilul de viață. Utilizați mânerul pentru a-l muta în orice cameră în care aveți nevoie de acest coș.. Se potrivește în spații mici. Când ați terminat, pliați și agățați acest coș. Se întinde în spații mici, profitând la maximum de zona dvs. de locuit.. Design deschis pentru articole umede. Designul gol al coșului este funcțional, oferind ventilație pentru articolele umede. Acest lucru înseamnă mai puține îngrijorări cu privire la mirosurile de mucegai sau acumularea de umezeală.. Descriere: Coș de rufe pliabil. Material: ABS. Dimensiuni produs (pliat): 48,5 x 28 x 3,5 cm. Culoare:Alb.

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha