În Stoc
47 lei PRP 68 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -31% OFF
-
+

Coc Capelnino Colour - Gray Colour - Gray la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


Colour - Gray Capelnino Capelnino – Coc de păr. Obține o coafură perfectă în cel mai scurt timp pentru orice ocazie! Obțineți un volum instantaneu cu aspect natural, fără a merge la coafor sau a petrece ore întregi în fața unei oglinzi. Material: fibre sintetice rezistente la căldură. Obține o coafură perfectă în cel mai scurt timp pentru orice ocazie. Schimbă-ți aspectul în două secunde. Folosește-l oricând trebuie să impresionezi sau să arăți bine - seara de bal, nuntă, serviciu sau școală! Pur și simplu strângeți părul și legați-l cu acest accesoriu de păr elastic și reglabil.. Păr mai gros și aspect natural. Greutatea cocului de păr este de 50-55 de grame, care, împreună cu calitatea ridicată a părului sintetic, asigură aspectul natural și moliciunea. Acesta va face părul să arate luxos, mai plin și bine îngrijit.. Fără încurcare sau deteriorare a părului. Se întinde și se adaptează cu ușurință oricărui tip de păr, fără a deteriora chiar și cel mai subțire păr. Alege-ți culoarea, leagă-o și fii gata să primești multe complimente pentru look-ul tău.. Nu este nevoie să folosiți produse pentru păr. Cocul de par ofera parului mai mult volum, fara a folosi spray-uri de par sau alte produse care iti pot deteriora parul. Permite părului tău natural să-și revină și să restabilească strălucirea deplină.. Rămâne pe loc. Leagă cocul de păr de câte ori este nevoie, este elastic și se adaptează bine grosimii oricărui păr. Poți să dansezi, să te miști și chiar să alergi cu el, părul tău va rămâne pe loc arătând uimitor.. Descriere: un coc de păr.. Material::Fibre sintetice rezistente la căldură. Culoare: blond, maro, negru, roșu. Potrivit pentru: :Orice tip de par.

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha