Stoc epuizat
44 lei PRP 66 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -33% OFF
-
+

Colier înger păzitor Onate la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 99 lei!


Onate Onate - coliere cu înger păzitor. Un colier frumos cu o cruce simbolizează un înger păzitor prezent întotdeauna la gât! Material: aliaj metalic. Un colier frumos îți subliniază unicitatea și te conectează cu Creatorul. Un pandantiv special energizat în formă de cruce te va umple de energie spirituală puternică care te va însoți în călătoria ta de viață ca protector fidel.. Un pandantiv frumos și neobișnuit. Nu veți găsi un pandantiv de cruce stilizat ca acesta în niciun magazin. Un pandantiv conține o cruce masivă și aripi de înger frumos executate.. Simbolism puternic. Pandantivul încântător de pe acest colier unic poartă un simbolism puternic. Simbolizează speranța, pacea și prosperitatea și are o strălucire unică și magnetică.. O amuletă puternică de protecție. Colierul unic de cruce este o amuletă puternică de protecție care vă poate ajuta să vă protejați de influențele negative.. Făcut să dureze ani de zile. Datorită materialului de calitate care rezistă timpului și tehnicii speciale de fabricație, îl vei purta mult timp.. Descriere: :Onate este un colier elegant cu o cruce stilizată din care se ridică aripi de înger.. Lungime lanț: 60 cm. Lungime pandantiv: 6,7 cm. Latime pandantiv: 2,5 cm. Material: aliaj metalic. Culoare: Argintiu-auriu.

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha