Stoc epuizat
41 lei PRP 61 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -33% OFF
-
+

Colier Arborele Vieții pentru toate cele 7 chakre Alma la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 99 lei!


Alma Alma – Colier Arborele Vieții pentru toate cele 7 chakre. Nu permite ca calea energiei prin corpul tau sa fie blocata si deschide toate usile vietii. Materiale: cupru, cristale naturale.. Deblochează calea energiei și deschide toate ușile vieții.. Activează forța interioară. Colierul Alma Tree of Life este o metodă naturală străveche de a activa puterea din tine. Folosind puterea acestor pietre naturale, puteți profita de puterea voastră interioară și vă puteți atinge obiectivele.. Experimentează echilibrul emoțional și libertatea. Piatra verde din colier promovează stabilitatea emoțională și te ajută să găsești dragoste și bucurie în viața ta. Te eliberează de emoțiile negative și îți permite să te concentrezi pe cele pozitive.. Exprimați-vă gândurile interioare. Piatra albastră din colierul Alma Tree of Life vă ajută să vă exprimați liber. Îndepărtează blocajele din chakra gâtului și vă permite să vă comunicați cu ușurință gândurile și sentimentele.. Conectați-vă cu Universul. Conectează-te cu Universul și cu sinele tău interior cu ajutorul pietrei violet din colier. Îți îmbunătățește intuiția și te ajută să iei decizii mai bune.. Pentru stabilitate fizică și vitalitate. Îmbunătățiți-vă bunăstarea fizică și simțiți-vă mai energic în fiecare zi. Piatra roșie din colier vă ajută să obțineți stabilitate fizică și vitalitate.. Descriere: :Colier decorativ cu 7 pietre naturale. Diametru pandantiv: 5 cm. Material::Cupru, cristale naturale. Culoare pietre::verde, albastru, violet, roșu, portocaliu, galben, transparent..

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha