În Stoc
33 lei PRP 51 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -35% OFF
-
+

Colier cu pandantiv 2 inele Jemora la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


Jemora Jemora – Colier cu pandantiv 2 inele. Bijuteriile de care fiecare femeie va fi obsedată sunt un cadou ideal pentru o persoană dragă – mai ales când vine cu un mesaj unic de dragoste.. O bijuterie de prețuit. Răsfățați persoana iubită cu un colier sofisticat care va deveni instantaneu cea mai valoroasă parte a colecției ei de bijuterii.. Simbolul unirii. Alegeți un cadou care simbolizează unirea de neîntrerupt cu cel special.. bijuterie irezistibilă. Nicio femeie nu poate rezista unei bijuterii orbitoare care îi pune în valoare eleganța și stilul bun.. simbolul rafinamentului. Cu un pandantiv format din două cercuri interconectate, unul împodobit cu zirconi strălucitori, acest colier elegant ridică orice ținută.. Orbiți toată ziua și toată noaptea. Fabricat pentru a rezista, materialele premium asigură că colierul tău își va păstra strălucirea pentru anii următori..

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha