În Stoc
51 lei PRP 73 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -30% OFF
-
+

Colier cu pandantiv 2 inimioare Enamora la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


Enamora Enamora – Colier cu pandantiv 2 inimioare. Colierul cu pandantiv cu două inimi și o felicitare personalizată sunt cadoul perfect pentru a-ți exprima dragostea.. Simbolul perfect al legăturii de nedespărțit. Sărbătorește legătura de neîntrerupt dintre tine și persoana iubită oferind un pandantiv captivant cu două inimi. Un plus elegant pentru orice stil. Îmbunătățiți orice ținută cu un accesoriu elegant care reflectă cu grație frumusețea împreună.. un tribut adus relațiilor. Realizată din materiale de înaltă calitate care captează lumina, această piesă surprinde esența iubirii și a conexiunii.. Transformă momentele de zi cu zi. Acest colier îți ridică aspectul zilnic, transformând chiar și ținutele casual în ceva special. Cu designul său versatil, se potrivește la fel de bine cu blugi și un tricou, precum și cu o rochie de seară elegantă.. O impresie de durată. Creat având în vedere durabilitatea și longevitatea, acest colier rezistă la uzură, asigurându-se că rămâne o piesă de bază în colecția ta pentru anii următori..

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha