În Stoc
35 lei PRP 53 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -34% OFF
-
+

Colier divin Sf. Maria Santela la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 99 lei!


Santela Santela - Colier divin. O capodoperă în lumea bijuteriilor care radiază dragoste și protecție divină pentru toți devotații Mamei lui Isus. Material: Oțel inoxidabil. Îți subliniază unicitatea și te conectează cu Maica Domnului. Colierul te va umple de energie spirituală ireală care te va face să te simți special.. Un frumos pandantiv spiritual. Medalionul care înfățișează Sfânta Maria este conceput pentru a radia căldură și strălucire divină și pentru a fi alături de tine cu fiecare ocazie .... Simbolism puternic. Figura Sfintei Maria gravată pe medalion poartă un simbolism spiritual cu adevărat sublim.. O amuletă puternică de protecție. Se consideră că colierul este o amuletă puternică de protecție care vă poate ajuta să vă protejați de influențele negative.. Un cadou minunat pentru cei dragi. Bijuteriile unice care poartă simboluri speciale sunt întotdeauna alegerea potrivită pentru un cadou pentru cei dragi.. Descriere: Santela este un colier spiritual elegant cu un medalion stilizat al Sfintei Maria.. Lungimea lanțului: 45 cm. Dimensiune pandantiv: 5 cm. Material: oțel inoxidabil.

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha