În Stoc
51 lei PRP 74 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -31% OFF
-
+

Colier fascinant Zennara la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


Zennara Fascinant colier Yin Yang Zennara. Un colier cu simboluri puternice va fi amuleta dvs. și vă va oferi putere și inspirație în situațiile dificile.. O amuletă care îți va fi mereu alături. Un colier exclusiv în ediție limitată, cu o frumusețe încântătoare, o strălucire mistică și un simbolism special poate restabili armonia lumii tale.. BIJUTERIA SIMBOLISMULUI PUTERNIC. Pandantivul creativ cu semnul Yin Yang simbolizează puterea, puterea, armonia și unitatea. Aceste bijuterii puternice vor fi amuleta ta!. ATRAGE FERICIREA ȘI ENERGIA COSMICĂ. Un colier divin cu un pandantiv fascinant atrage fericirea și energia pozitivă în viața ta. Purtați-l și veți simți o pace și un echilibru deosebit.. EXCELENTĂ REALIZARE DE BIJUTERII. O bijuterie unică cu pandantiv unic este rezultatul confecționării precise a bijuteriilor care îi conferă un farmec aparte.. FINALIZAREA CARE GARANȚIE CONSISTENȚA. Manopera precisă și finisajul lucios asigură durabilitatea acestei bijuterii cu un efect special WOW pe gât!. Descriere :: colier Yin Yang. Culoare :: Auriu. Dimensiuni :: 26 cm x 26 cm. Greutate: Aproximativ 14,5 g.

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha