În Stoc
63 lei PRP 88 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -28% OFF
-
+

Colier modern Gatta la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


Gatta Gatta - Colier modern. Exprimă-ți dragostea pentru acest animal divin! Pandantivul frumos lucrat cu silueta de pisică este un accesoriu de modă perfect. Material: aliaj de zinc. Arata si simte-te special cu un colier extraordinar cu pandantiv uimitor!. Îmbogățiți-vă stilul șic. Pentru cei curajoși, îndrăzneți și aventurieri! Exprimă-ți calitățile interioare care se potrivesc cu cele ale pisicilor iubite.. Fii recunoscut. Purtarea acestui colier lung cu pandantiv adorabil te va face să ieși în evidență din mulțime. Atrageți atenția pozitivă, oriunde ați merge.. Un cadou perfect. Fanii pisicilor sunt un gen special de oameni și pur și simplu nu puteți greși cumpărându-le un cadou care este asociat cu pisicile. Acest colier va fi un HIT absolut pentru cei dragi..

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha