În Stoc
33 lei PRP 52 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -37% OFF
-
+

Colier spiritual Alora la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


Alora Alora - Colier spiritual cu medalion. O frumoasă bijuterie despre care se crede că aduce haruri speciale Fecioarei Maria. Emană frumusețe divină și poartă un simbolism puternic. Perfect pentru toți cei care vor să se apropie de credința lor și să o respecte pe Maica Fericită.. Istoria și semnificația medalionului cu Fecioara Maria. Originea medalionului miraculos datează din 1830. când tânăra călugăriță din Paris a văzut-o în repetate rânduri pe fericita mamă prezentată într-un cadru oval cu raze din mâini, cu inscripția: „O Maria, concepută fără păcat, roagă-te pentru noi, care ne întoarcem la tine”. Când a întrebat-o pe Maria despre aceste raze, ea a răspuns: „Acestea sunt haruri pe care oamenii uită să le caute”. Monahia a spus că Maria i-a cerut să aducă aceste viziuni și cuvinte altora sub forma unui medalion protector, astfel încât „Toți cei care le poartă vor primi haruri mari”.. Simbolism puternic. Principala semnificație a acestei bijuterii este credința că purtarea ei va aduce haruri speciale de la Fecioara Maria. Este adesea purtat pentru a întări credința unei persoane în tradiția catolică, dar poate fi purtat de oricine are o afiliere creștină și o respectă pe Maica Fericită. Medalia este purtată și de cei care vor să se apropie de credința lor sau de cei care trec prin momente dificile din viață.. Principii importante ale credinței creștine. Fecioara Maria este întotdeauna descrisă pe fața medalionului miraculos. Pe spatele medalionului se află semnul M, surmontat de o cruce, cu două inimi și 12 stele. „M” înseamnă „Mary”. Crucea reprezintă jertfa lui Isus. Două inimi sunt pentru inima imaculată a Fecioarei Maria și pentru inima sfântă a lui Isus. Cele 12 stele simbolizează cei 12 apostoli.. Producție originală. Deși există multe variante, acest colier cu medalion a fost realizat exact conform instrucțiunilor originale ale călugăriței care a realizat primele astfel de coliere. Lanțul și medalionul sunt realizate din cupru de calitate și acoperite cu protecție de culoare aurie. Simbolizează prețioasele haruri ale Sfintei Fecioare, disponibile numai celor care cred cu adevărat.. Calitate și durabilitate. Colierul Alora cu medalion este făcut să reziste și să stea în siguranță în jurul gâtului. Sfânta Fecioară va fi mai aproape de inima ta în acest fel, care are un simbolism aparte. Un colier realizat cu grijă va proteja ferm acest prețios medalion în jurul gâtului și va arăta frumos cu orice ocazie. De asemenea, acesta este un dar excepțional pentru creștinii adevărați.. Descriere: Colier spiritual cu medalion al Fecioarei Maria, realizat conform viziunii Sf. Ecaterina Laboura.. Culoare: Auriu. Dimensiuni: Colier: 45 + 5 cm, medalion: 2,5 x 2 cm. Material: cupru.

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha