În Stoc
39 lei PRP 59 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -34% OFF
-
+

Colier spiritual Cross la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


Cross Cross – Colier spiritual. Împodobește-ți gâtul cu o bijuterie rafinată care poartă un mesaj spiritual protector. Materiale: aliaje de zinc, zirconii. Ești în căutarea unui accesoriu de modă care să ofere și o protecție adecvată împotriva tuturor adversităților? Atunci acesta este colierul ideal pentru tine!. Aliaje de zinc și pietre strălucitoare. Materialele de cea mai bună calitate nu își vor schimba culoarea atunci când sunt purtate. Vei fi scutit de urme verzi pe piele.. Diferite moduri de purtare. Un mare avantaj este că poți purta lanțul cu sau fără pandantiv. Sau adăugați pandantive suplimentare după alegere și gust.. Confort la purtare în toate combinațiile. Îl poți purta sub haine sau poți arăta frumusețea colierului în toată gloria sa. Vă va completa combinațiile de modă de afaceri și de seară..

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha